zonderwallen_edited.jpg

Pam, oftewel Pâmela, is interieurstylist en voormalig interieurwinkeleigenaar met een liefde voor vintage, kringloopgeluk, kunst en do-it-yourselfprojecten. Met haar Braziliaanse roots houdt ze van kleur, planten en folklore. Pâmela is 38 jaar, woont samen met John en heeft een dochtertje van 3 jaar.

Interieur vormt een rode draad in haar leven. Al tijdens haar vaste baan als marketingmanager droomde ze van een carrière in de interieurbranche. Ongeveer 11 jaar geleden besloot ze een webwinkel te openen. Feito Com Amor (met liefde gemaakt in het Portugees). De webwinkel werd gevuld met zelfgemaakte creaties en fair trade. Pâmela wilde mensen blij maken met mooie artikelen, zonder het bewust ondernemen uit het oog te verliezen. 


Het idee om een fysieke winkel te beginnen werd steeds sterker en in 2011 is dit in vervulling gegaan. Ruim 3 jaar was Feito Com Amor gevestigd in de Annastraat in Breda. Van de voornamelijk kleine vintage accessoires, sieraden en 'crafty' artikelen is Feito Com Amor zich door de jaren heen meer gaan richten op meubelen en woonaccessoires. Dit vroeg in 2014 om een nieuwe aanpak en nieuwe naam. Feito Com Amor werd woonwinkel nova. Een woonwinkel gericht op vintage/ retro meubelen en betaalbaar design. Het mooie pandje in de Annastraat werd te klein en zo is ook besloten om te verhuizen en gebruik te maken van de leegstaande panden in Breda. Woonwinkel nova heeft twee jaar in de Houtmarktpassage in Breda gezeten. Na 5 jaar hard werken is de winkel gesloten. Altijd met de gedachte om de winkel te heropenen op een andere locatie. 1 Jaar, werd al snel 3 jaar.

De vrijheid om niet gebonden te zijn aan een pand en alle verplichtingen die een fysieke winkel met zich meebrengt, bevielen Pâmela goed. Toch bleef ze aspecten van het zelfstandig ondernemen missen. Ondanks haar baan in de retail, waar ze met de mooiste vintage design stukken mocht werken. En zo is eind 2019 ‘Pam e sua casa colorida’ ontstaan, ‘Pam en haar kleurrijke huis’. Een website waar Pam meer van haar interieur laat zien en de leukste spullen verkoopt, helemaal in 'casa colorida stijl'.

De webwinkel is tijdelijk gesloten. Hou deze website of Instagram in de gaten voor Pam's nieuwe plannen. 

 
ShotbySheena_BB_Raamdonksveer (46)OP-IG.

Ga je mee? Even terug in de tijd?

Voor meer achtergrondinformatie, foto's van Pâmela's vroegere interieurwinkel en toekomstplannen, klik hier.